Dinero til Prestashop

Fra 39,00 DKK / måned

Sæt dit regnskab på autopilot med dette modul. Det forbinder din Prestashop med Dinero, og i stedet for at bruge kedelig tid på regnskab, kan du bruge den på at vækste din forretning. Hvis du har brug for hjælp til installationen er det gratis.

Uanset antallet af faktura, ordre og lignende, så er prisen altid den samme!

Modulet virker til Prestashop versionerne:
1.6.x
1.7.x

Ved køb at dette produkt bliver du tilmeldt automatisk betaling. Det kan til en hver tid frameldes.

 • Betalt årligt39,- DKK / Måned
 • Betalt månedligt49,00 DKK / måned
Clear

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Version 1.0.0

Udgivet d. 1/2-109

Ændringer til version 1.0.2

Udgivet d. 15/2-2019

 • Bugs rettet

Ændringer til version 1.0.3

Udgivet d. 27/2-2019

 • Bugs rettet
 • Mulighed for automatisk at markere ordre / faktura som betalt
 • Mulihged for først at overfører ordren på en bestemt ordre status
 • Lad Dinero vælge faktura nummeret og udsende fakturaen.

Ændringerne kan ses af videoen nedenfor.

Ændringer til version 1.0.4

Udgivet d. 1/3-2019

 • Bugs rettet

Ændringer til version 1.0.9

Udgivet d. 28/2-2020

 • Bugs rettet
 • Tilføjet rettelser til optimering af overførelser
 • Tilføjet rettelser til minimering af belastning på Dineros system

Overfører kontakter og faktura til Dinero automatisk

Et regnskab er sjovest når det passer sig selv og skal selvfølgelig køre automatisk for at lette administrationen. Alle faktura og kontakter overføres automatisk til Dinero og markeres som bogført. Under behandlingen af ordre markeres ordren til at pengene skal hæves, og den proces placeres beløbene på de valgte konti i regnskabet. Du kan læse om det længere nede i beskrivelsen.

Håndtere gavekort og tilgodebevis efter bogføringsreglerne.

Prestashop håndterer desværre gavekort og tilgodebevis forkert. Det betyder, at der ikke bliver betalt den rigtig moms, af ordre betalt med et gavekort. Når fakturaen overføres til dinero, så bogføres rabatten, lavet med et gavekort eller tilgodebevis, ikke som en rabat, men som et betalingsmiddel. Fakturaen dannes i Dinero, men skal manuelt markeres som betalt, for at det bliver gjort til den rigtige konto. Der indsættes en linje på fakturaen hvor det fremgår, at der er betalt med en af disse muligheder. Linjen tæller hverken plus eller minus.

Hvis de fakturaer, der sendes med i emails fra Prestashop, skal være ens med dem som Dinero danner, så skal fakturanummeret følges ad. Derfor er integrationen kodet på den måde, at hver gang Prestashop danner en faktura, så overføres den til Dinero, med samme fakturanummer som den er blevet tildelt i webshoppen.

Du kan markere fakturaen som betalt i Dinero, direkte fra Prestashop admin, samtidigt med at du hæver pengene fra kortet.

Forskellige indløsere har forskellige udbetalingshastighed. Nogen indløsere har endda forskellige udbetalingshastighed på forskellige korttyper. Derfor er der et behov, for at kunne bogfører beløbene på forskellige konti i Dinero. Modulet her er klar til at håndtere Epay og Quickpay, men vi tilføjer gerne flere indløsere, hvis du har brug for det. Pengene placeres altså på korrekte konti, afhængigt af hvilket betalingskort der brugt. Du styrer selvfølgelig 100% hvilken konto pengene bogføres på, og har mulighed for at “overrule” systemet ved markering som betalt.

Multistore

Ved brug af multistore overføres ordre således, at de får samme fakturanummer, som de er tildelt i Prestashop. Der er i skrivende stund, ikke mulighed for at koble forskellige regnskaber op, til forskellige butikker i multistore systemet. Sådan som modulet er skrevet, er der ikke mulighed for at koble den ene butik op på et regnskab og den anden på et andet. Hvis der er et generelt ønske om, at det håndteres sådan, så kontakt os. Vi er meget åbne overfor videre udvikling.

Det kan dog vælges at lade Dinero håndtere fakturanummeret og udsende fakturaen til kunden.

Thirty Bees

Denne integretion er testet og fungere med prestashop Thirty Bees.

Yderligere information

Betalingsinterval

Betalt årligt, Betalt månedligt

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dinero til Prestashop”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *